loading...
ثامن الائمه ع شهرستان بشرویه
اعلانات مهم سایت

بسم رب الشهدا و الصدیقین

سلام

 یکی درد و یکی درمان پسندد

یکی وصل و یکی هجران پسندد

میان وصل و هجر و درد و درمان

پسندم آنچه را جانان پسندد

بسم-الله-الرحمن-الرحیم-2.jpg

آخرین ارسال های انجمن
admin بازدید : 599 دوشنبه 19 مرداد 1394 نظرات (0)

“>hekayat23 “>hekayat21 “>hekayat22

در نرم افزار حکایت جالب داستان های زیبایی گنجانده شده است که خاندن آن خالی از لطف نیست. از داستان جوان خائف بگیرید تا توبه ی نصوح که به جرئت می توان گفت یکی از بهترین داستان هایی است که هر کس ممکن است در طول زندگی شنیده باشد. امیدواریم که پند های جالبی از این داستان ها برداشت کنید.

admin بازدید : 689 جمعه 16 مرداد 1394 نظرات (0)

akhar31 akhar32  akhar33 akhar34

 

   برنامه «آخرین باقیمانده» به روند حرکت انسان در طول تاریخ برای رشد و تعالی خود پرداخته و ابزارهای او در این مسیر را متذکر می گردد.
این برنامه با سیر روزگار آخرین سفیر از سفرای آسمانی، مهم ترین پیام او را که در آخرین روزهای زندگانی اش به عنوان نقشه راه رشد و تعالی آحاد انسانها بیان داشته، معرفی می نماید.
با برنامه اندرویدی « آخرین باقیمانده» با شما عزیزان در راه شناخت هر چه بهتر و بیشتر این پیام همراه خواهیم بود. البته برای دریافت پیامهای این برنامه باید به اینترت متصل باشید.
مطالب این برنامه همه مستند به منابع معتبر است وآیکون اشتراک مطالب نیز در آن قرار داده شده است.

admin بازدید : 572 چهارشنبه 07 مرداد 1394 نظرات (0)

 

ترجمه جدید برجام به همراه ضمائم ( نسخه اصلاح شده ) 

برنامه جامع اقدام مشترک بین جمهوری اسلامی ایران و کشورهای گروه ۱+۵ و ضمائم

admin بازدید : 661 سه شنبه 06 مرداد 1394 نظرات (0)

http://www.zahra-media.ir/wp-content/uploads/2014/05/65210.jpg

در تاریخ انقلاب اسلامی تاریخچه ، عملکرد و تغییر مواضع سازمان مجاهدین خلق (منافقین) از موضوعات مهم و قابل بحث می باشد . شکل گیری سازمان مجاهدین گرچه در ابتدا با استقبال نیروهای انقلابی مواجه شد ، لیکن در سال ۱۳۵۴ با تغییر مواضع و قبول مارکسیسم به عنوان ایدئولوژی خود آثار منفی بسیاری بر جای گذاشت ؛ ضمن این که پس از پیروزی انقلاب اسلامی تلفات و صدمات بسیاری به جامعه و نظام نوپای وارد ساخت .

 

مرکز اسناد انقلاب اسلامی به منظور تبیین تاریخچه و بررسی تحولات درونی سازمان مجاهدین ، در ادامه آثاری که در همین رابطه منتشر کرده است ، طرح زندگی مجید شریف واقفی را با تمرکز بر تغییر مواضع این سازمان به انجام رسانده و در اختیار محققان و پژوهشگران تاریخ معاصر قرار می دهد .

ناخالصی فکری و اندیشه اولیه در سازمان مجاهدین علیرغم تقید بنیانگذاران آن به شریعت ، در سیر خود ایدئولوژی اسلامی را کنار گذاشت و در سال ۱۳۵۴ به تغییر مواضع سوق داد . مجاهدین مسلمانی هم که در مقابل این تغییر ایستادگی نمودند همچون شریف واقفی و دکتر لبافی نژاد توسط سازمان به قتل رسیدند .

در این پژوهش زندگینامه و فعالیت های شریف واقفی در سازمان و مقاومت او در برابر تغییر مواضع و سرانجام چگونگی ترور وی توسط سازمان به روایت خاطرات و اسناد تبیین خواهد گردید که بخشی از تاریخ معاصر و انقلاب اسلامی است .

 

admin بازدید : 705 دوشنبه 15 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

از كجا معلوم كه شهداي گمنام عراقي نيستند؟ جايگاه شهداي گمنام كجاست؟ چرا بعد از اين همه سال دوباره داغ خانواده شهداي گمنام براي خانواده اشان تازه مي كنند با آوردن شهيد؟
پرسشگر گرامي ! پاسخ پرسش شما ، را بطور مجزا بررسي مي کنيم. الف.شناسايي شهداي گمنام
اينکه گفته ايد:« از كجا معلوم كه شهداي گمنام،عراقي نيستند؟» گفتني است تفحص وشناسايي شهداي گمنام خود داراي قواعدخاص وداراي مراحلي است که فرض عراقي بودن آنها را منتفي ويا نزديک به صفر مي کند. از اين قواعد ومراحل مي توان به موارد ذيل اشاره کرد.
1.اينکه تفحص اجساد وپيکرهاي شهدا،بيشتر درمناطق جنگي که نيروهاي ما بيشتر درآنجا متمرکز بوده اند،وهمچنين با استفاده از تجربه ها وخاطرات فرماندهان وسرداران وسربازان حاضر درآن مناطق صورت مي گيرد.واينگونه نيست که تفحص هرجائي صورت بگيرد.تا فرضيه عراقي بودن آنها را تقويت کند.
2.از شهدائي که شناسايي مي شوند چه بسا همراه شان پلاک ويا کارت شناسايي دال بر ايراني بودن آنها هم يافت مي شود. ويا با ويژگي هاي فردي ديگر،مانند اينکه عراقي ها معمولا قوي هيکل وايراني ها نسبت به آنها جثه متوسطي دارند.
3. شناسايي شهدا درسالهاي اخير با استفاده از فناوري هاي جديد و دانش پيشرفته تشخيص هويت صورت مي گيرد.
در اين زمينه مسئول مربوطه مي گويد«: دقيقاً هر پيکري که همراهش پلاک يا کارت شناسايي يا مستندي نباشد در قدم اول گمنام است اما اينکه ما به اين اکتفا و اينها را گمنام رها مي کنيم، هرگز چنين نيست. همان گونه که شهدايي که طي ۵ ، ۶ سال پيش تفحص شده اند چنين سرنوشتي نداشتند. مسوولان مربوطه تلاش زيادي براي تشخيص هويت اين افراد متحمل مي شوند... الان گاهي شده ما براي پرونده يک استخوان ،يک ماه در آزمايشگاه کار مي کنيم
4.برخي از اين شهداء گاهي اسرايي در زندانهاي رژيم بعث عراق بوده اندکه در عراق به شهادت رسيده اند ودرمحلي گاها به طور دسته جمعي قتل عام مي شده اند،که در سالهاي اخير کشف وبين مقامات رد وبدل مي شوند.

admin بازدید : 615 دوشنبه 30 دی 1392 نظرات (0)

 کتاب صوتی بررسی تاریخی مدینه تا کربلا

کتاب صوتی «بررسی تاریخی مدینه تا کربلا» به قلم «دکتر محمد ابراهیم آیتی»؛ گوینده: «خانم دقیقی»؛ تولید اختصاصی گنجینه صوتی تبیان
admin بازدید : 681 شنبه 25 خرداد 1392 نظرات (0)

در شهر بلخ که اکنون در سرزمین افغانستان واقع شده است ، زن و شوهری زندگی میکردند که هر دو سید بودند و چند فرزند داشتند . آنان زندگی فقیرانه ای را میگذراندند تا اینکه شوهر از دنیا رفت و اوضاع بدتر شد و زن او با چند فرزند یتیم باقی ماند .

فقر و تهیدستی بر این خانواده فشار آورد . زن دست بچه های یتیمش را گرفت و به شهر پر جمعیت سمرقند رفت ؛ فصل زمستان بود و هوا نیز بسیار سرد ؛  این بانوی محترم که در آن شهر ، غریب بود و کسی را نمی شناخت ، خود و بچه هایش را به مسجد شهر رساند ؛ شب بود و مردم برای نماز به مسجد می آمدند .

وقتی امام جماعت آمد ، زن دست بچه هایش را گرفت و کنار محراب آمد و جریان خود را به پیش نماز گفت و درخواست کرد که امشب به او وفرزندانش پناه بدهد و اتاقی در اختیارشان بگذارد تا از سرما محفوظ بمانند .



بقیه درادامه مطلب . . .

admin بازدید : 736 شنبه 25 خرداد 1392 نظرات (0)

چرا عزاداري ساير امامان عليهم السّلام ، مانند عزاداري امام حسين عليه السّلام نيست ؟

اين به دليل گستره ي كمي و كيفي واقعه عاشورا است . وضعيت خاص جهان اسلام و مسلمانان ، حالات حاكمان مسلمان و ظلم هاي فراوان آنان ، در بند كشيدن شديد انسانيّت و آزادي ، تحقير امّت اسلامي ، سلب امنيّت ، تشديد ظلم عليه شيعيان ، فراموشي آموزه هايي چون امر به معروف و نهي از منكر ، شيوع بدعت ها و ورود آنها به دين ، اخلال در وحدت مسلمانان ، فراموشي اخلاق اسلامي و انسانيّت و ... از يك سو و موقعيِّت ويژه ابا عبدالله عليه السّلام از جهت مظلوميّت و تنهايي ، كيفيّت برخورد مسلمانان به ظاهر دوست با حضرت ، نوع جنگ و برخورد فيزيكي با آن حضرت و اصحاب و اهل و عيالش ، آموزه ها و درسهاي تربيتي ، اجتماعي ، سياسي ، فرهنگي و ديني بخصوص امام حسين عليه السّلام از سوي ديگر ؛

همه و همه شكل خاصي به اين حادثه داده است كه ابعاد گوناگون ، پيچيده و ژرف آن ، موضوعات و مسائل فراواني را براي تحقيق و پژوهش فرا روي محققان قرار داده است و اين با توجه به وجود هزاران كتابي است كه تاكنون در زمينه اين رويداد ، به نگارش در آمده است .

حضرت رسول صلي الله عليه و آله ، امام علي عليه السّلام ، حضرت زهرا عليهما السّلام ، امام حسن مجتبي عليه السّلام و معصومان پس از ابا عبدالله الحسين عليهم السّلام ؛ به دليل همين ويژگي هاي خاص و منحصر بفرد قصّه كربلا ، اين همه بر احياي ياد كرد آن در قالب عزاداري تأكيد فرموده اند .

به هر دليل نفس حوادث عاشورا و ابعاد گوناگون آن ، آن را واقعه ايي بي نظير در تاريخ ساخته است ؛

چنانچه امام صادق عليه السّلام فرمودند : « لا يوم كيومك يا ابا عبدالله » و روشن است كه نكو داشت هر واقعه ايي ، به گستردگي آن بستگي دارد و چون حادثه عاشورا چنين است ، عزاداري آن نيز كمّاً و كيفاً با عزاداري براي واقعه هاي ديگر قابل مقايسه نيست .

{{ كتاب پرسشها و پاسخهاي دانشجويي ( ويژه محرم ) }}

admin بازدید : 754 شنبه 25 خرداد 1392 نظرات (0)

امام حسین علیه السلام در سوم شعبان  سال چهارم هجری در مدینه به دنیا آمد . رسول خدا صلی الله علیه و آله نام این فرزند زهرا سلام الله را حسین نهاد . وی مورد علاقه شدید پیامبر صلی الله علیه و آله بود و آن حضرت درباره او فرمود : " حسینُ مِنی و اَنا من حسین ... " و در آغوش پیامبر صلی الله علیه و آله بزرگ شد . هنگام رحلت رول خدا صلی الله علیه و آله تنها شش سال داشت . در دوران پدرش علی بن ابی طالب علیه السلام  نیز از موقعیت والایی برخوردار بود ، علم ، بخشش ، بزرگواری ، فصاحت ، شجاعت ، تواضع ، دستگیری از بینوایان ، عفو ، حلم و ... از صفات برجسته این حجت الهی بود . در دوران خلافت پدرش ، در کنار آن حضرت بود و در سه جنگ جمل ، صفین و نهروان شرکت داشت .

پس از شهادت پدرش که امامت به حسن بن علی علیه السلام رسید ، همچون سربازی مطیع رهبر و مولای خویش و همراه برادر بود . پس از انعقاد پیمان صلح ، با برادر و بقیه اهل بیت علیهم السلام به مدینه آمد . با شهادت امام مجتبی علیه السلام در سال 49 یا 50 هجری ، بار امامت بر دوش سیدالشهدا علیه السلام قرار گرفت . در دوران 10 سال که معاویه بر حکومت مسلط بود ، امام حسین علیه السلام همراه یکی از معترضین سرسخت نسبت به سیاست های معاویه و دستگیری ها و قتل های او بود و نامه های متعددی در انتقاد از رویه معاویه در کشتن حجر بن عدی و یارانش و عمرو بن حمق خزاعی که از وفاداران به علی علیه السلام بود و اعمال ناپسند دیگر بود نوشت . در عین حال ، حسین علیه السلام یکی از محورهای وحدت شیعه و از چهره های برجسته و شاخص بود که مورد توجه قرار داشت و همواره سلطه اموی از نفوذ شخصیت او بیم داشت . با مرگ معاویه در سال 60 هجری ، یزید به والی مدینه نوشت که از امام حسین علیه السلامبه نفع او بیعت بگیرد . اما حضرت که فساد یزید و بی لیاقتی او را می دانست ، از بیعت امتناع کرد و برای نجات اسلام از بلیه سلطه یزید که به زوال و محو دین می انجامید  ، راه مبارزه را پیش گرفت . از مدینه به مکه هجرت کرد و در پی نامه گذاری های کوفیان و شیعیان عراق با آن حضرت و دعوت برای آمدن به کوفه ، آن امام ابتدا مسلم بن عقیل را فرستاد و نامه هایی برای شیعیان کوفه و بصره نوشت و با دریافت پاسخ کوفیان در بیعتشان با مسلم بن عقیل ، در روز 8 ذیحجه سال 60 هجری از مکه به سوی عراق ، حرکت کرد .



بقیه درادامه مطلب . . .

admin بازدید : 775 شنبه 25 خرداد 1392 نظرات (0)

معرفی بیشتر کتابهایی که درباره امام حسین علیه السلام و حادثه عاشورا نوشته شده است در این بخش آمده است :

عربی :

ائمتّنا ( ج 1 ) نوشته علی محمد دُخیّل

ابصار العین فی انصار الحسین علیه السلام نوشته محمد بن طاهر سماوی

ابوالشهداء نوشته عباس عقّاد

الامام الحسین علیه السلام نوشته عبدالله العلائلی

الامام الحسین بن علی الشهید نوشته عبدالودود الامین

الامام الحسین فی حلة البرفیر نوشته سلیمان الکتانی

انصار الحسین علیه السلام نوشته محمد علی عابدین

انصار الحسین علیه السلام نوشته محمد مهدی شمس الدین

اسرار الشهادة نوشته فاضل دربندی

بحار الانوار ( ج 44 – 45 ) نوشته علامه مجلسی

ثورة الحسین علیه السلام نوشته محمد مهدی شمس الدین

ثورة الحسین فی الوجدان الشعبی نوشته محمد مهدی شمس الدین

الحسین ، فی طریقة الی الشهادة نوشته علی بن الحسین الهاشمی

الحسین و بطلة کربلا  نوشته محمد جواد مغینه

حیاة الامام الحسین بن علی نوشته باقر شریف القرشی

الخصائص الحسینیه نوشته شیخ جعفر شوشتری

علی طریق کربلا نوشته محمد حسین فضل الله

کتاب العاشورا نوشته هادی المدرّسی

اللهوف نوشته سید بن طاووس

نفس المهموم نوشته شیخ عباس قمی

نهضة الحسین نوشته سید هبة الدین شهرستانی



بقیه درادامه مطلب. . .

درباره ما
Profile Pic
*مَن عَرَفَ الایَّامَ لَمْ یَغْفُلْ عَنِ الاِسْتِعدادِ* {مردمی كه ایام (وتحولات آن را) نیك بشناسند، از زمینه سازی و آمادگی، غفلت نمی ورزند.امام علی (علیه السلام)}
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1641
  • کل نظرات : 111
  • افراد آنلاین : 9
  • تعداد اعضا : 919
  • آی پی امروز : 344
  • آی پی دیروز : 189
  • بازدید امروز : 3,202
  • باردید دیروز : 326
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 9
  • بازدید هفته : 3,528
  • بازدید ماه : 5,267
  • بازدید سال : 75,991
  • بازدید کلی : 2,887,956