درحال بارگذاری ....
عنوان | پاسخ | بازدید | توسط |
دانستی های مربوط به انکرتکست ها در طراحی سایت | 1 | 117 | zahra_mousavi |
طراحی یک صفحه محصول شگفت انگیز با پیوست های CSS پس زمینه | 1 | 76 | maryam567 |
طراحی سایت خبری حرفه ای | 2 | 262 | maryam567 |
آموزش طراحی سایت با جاوا اسکریپت | 1 | 152 | maryam567 |
چرا کوتاه کننده لینک لازم است؟ | 1 | 176 | maryam567 |
چگونگی سفارشی کردن طراحی کشویی jQuery شما | 1 | 58 | maryam567 |
افزایش تعداد بازدید سایت | 4 | 109 | maryam567 |
پروژه دلتا در جنگ نرم عليه ايران | 1 | 812 | maryam567 |
50 درصد طلاق ها بخاطر مشکلات جنسی است! | 1 | 92 | seeyed |
اجاره سوئیت در باکو | 3 | 124 | seeyed |
گوگل به محتوای تازه چقدر توجه می کند ؟؟ | 1 | 162 | zahra_mousavi |
اتاق ارزو و اعتراف | 2 | 236 | zahra_mousavi |
کارهای سئو منفی و مخرب چیست؟ | 3 | 138 | zahra_mousavi |
با مفهوم CRO چقدر آشنا هستید ؟ | 1 | 179 | mohammader |
چرا در طراحی سایت باید از یک مشاوره خوب ، کمک بگیریم ؟ | 2 | 222 | xaviii |
طراحی سایت صنعت نفت و گاز | 1 | 228 | aqaye122 |
- مستند برادران
- آموزش حفظ قرآن کریم – اندروید
- چند سخنرانی با موضوع نماز شب
- کرب و بلا مبر ز یادم
- مستند ناتوی فرهنگی
- مستند مرزهای شیشه ای
- ماجرای «یادگاری پسران شهید با پدران»
- مجموعه سخنرانی با موضوع بهشت و جهنم
- سریال اغما
- رفتار متفاوت دکتر جلیلی و خاتمی در تحمل مخالف
- کتاب چهل حدیث از حضرت معصومه (س) و قم ویژه اندروید
- مستند «پهلوانی برای امروز»
- نماهنگ گردان فاطمیون (مدافعان حرم)
- بیش از 100 تصویر و نوشته متحرک مذهبی
- قانونی برای دور زدن برجام!
- آمار مطالب
- کل مطالب : 1641
- کل نظرات : 111
- آمار کاربران
- کل کاربران : 849
- افراد آنلاین : 2
- آمار بازدید
- بازدید امروز : 528
- گوگل امروز : 1
- آی پی امروز : 44
- بازدید دیروز : 1,001
- گوگل دیروز : 11
- آی پی دیروز : 95
- بازدید هفتگی : 1,529
- بازدید ماهانه : 25,387
- بازدید سالانه : 25,387
- بازدید کل : 1,642,892
- اطلاعات
- امروز : سه شنبه 07 بهمن 1399
- آی پی شما : 54.208.73.179
- مرورگر شما :
- ویندوز شما :
- ديکشنري آنلاين سايت

با عضویت در خبرنـــــــــامه می توانید آخرین مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید .
- درد دل امـــــام زمــــان (عـــج) 819 کلیک
- مجمع مهدویون 757 کلیک
- مسجد و هیئت جوادالائمه مشهد مقدس 1021 کلیک
- گروه استادان 690 کلیک
- بانوی پاییزی 1176 کلیک
- آفتاب در حصار 759 کلیک
- عترت۳۱۳ » پایگاه سایبری مسجد حضرت موسی ابن جعفر (ع) شهرستان بشرویه (کانون عترت) 1240 کلیک
- ربات 774 کلیک
- سایت فرهنگی مذهبی نوید 313 909 کلیک
- مرثیه ومداحی 954 کلیک
بسم رب الشهدا و الصدیقین
سلام
یکی درد و یکی درمان پسندد
یکی وصل و یکی هجران پسندد
میان وصل و هجر و درد و درمان
پسندم آنچه را جانان پسندد


اعتراض اهالی همیشه در صحنه شهرستان بشرویه به تابلوی سه راهی اورژانس و هلال اهمر
از ساعت 11 بعدالظهر روز شنبه 16 مرداد 95 در طبقه دوم سالن کنفرانس فرمانداری
باحضور فرماندار و اعضای شورای اسلامی شهرستان و شهروندان گرامی برگزار شد.
برای مشاهده عکس ها و... به ادامه مطلب مراجعه کنید.
اصل قضیه:
استانداری هرچه سریعتر درحذف تابلوی تغییرکرده درسه راهی بشرویه،فردوس دیهوک اقدام کند+تصاویر
شهرستان بشرویه از جمله شهرهای کویری خراسان جنوبی است که به دلیل قرارگرفتن در مسیر مواصلاتی استان های مهم کشور به پایتخت معنوی دل ها مشهد مقدس از اهمیت ویژه ای در حوزه راه ها برخوردار است.
این شهرستان علاوه بر اینکه هر ساله پذیرای جمعیت قابل توجهی از مسافران و زائران آقا علی بن موسی الرضا(ع) می باشد دارای ظرفیت بزرگی از انسان های متدین، انقلابی، سخت کوش و صبور است که همواره در صحنه های مختلف انقلابی ، حماسی و مذهبی حضور فعال داشته و شجاعانه در مسیر ارزش های انقلابی ثابت قدم بوده اند .
برخورداری شهرستان بشرویه از داشتن اینچنین مردمی که در برابر مشکلات علاوه بر اینکه همواره در مسیر قانون حرکت کرده اند،ولی همچون کوه استوار بوده اند ، رسالت و وظائف مسئولان را برای خدمت رسانی هر چه بیشتر به آنان دو صدچندان می کنند و بی شک این چنین مردمانی که از مسیر سخت کوشی، صبر، قانون مداری ذره ای منحرف نمیشوند باعث افتخار است و کم ترین بی توجهی به خواسته ها و مطالبات آنان ،بزرگترین گناه نابخشوندی خواهد بود.
ادعای این صفات برجسته مردم بشرویه زمانی صدق می کند و در دایره عمل نشان داده شد که همچون همیشه با پییشه کردن صبر و احترام به قانون در برابر برخی حرکاتی که این روزها به نام تعیین تکلیف سه راهی بشرویه در فضای مجازی و خارج آن در حال انجام است رخ نموده است.
در کنار هیاهویی که برخی منافع طلبان با ایجاد کمپین و یا انتشار برخی مطالب ایجاد کردند و گاها نوشته هایی خلاف اخلاق نیز دیده می شد، مردم شریف بشرویه در کمال آرامش و مسیر قانونی حق سه راهی این شهرستان را دنبال کردند که نشان از فرهنگ بالای مردم سخت کوش این دیار دارد.
و اما در کنار پیگیری تعیین تکلیف سه راهی که به مساله ای مهم بین دو شهرستان فردوس و بشرویه تبدیل شده است اقدامی قابل تامل موجب ناراحتی مردم بشرویه شده است.
یکی از ادارات شهرستان مجاور در اقدامی عجیب به بهانه تعمیر و رنگ آمیزی تابلوی نصب شده، نام این تابلو را تغییر داده و عنوان " سه راهی بشرویه " را از روی تابلو حذف کرده است و به نظر می رسد با توجه به اینکه نام سه راهی بشرویه از قدیم بر روی این تابلو بوده است و هنوز کارشناسان اعلام رسمی از تعیین منطقه سه راهی نکرده اند ، این اقدام نه تنها در مسیر درست نبوده بلکه ضایع شدن حق بشرویه محسوب می شود و می طلبد تا استانداری هر چه سریعتر جلوی این دست اقدامات را تا اعلام نهایی نظر کارشناسان بگیرد.
در ادامه واکنش های آرام مردم شریف بشرویه نسبت به دفاع از حقوق شهرستان ، روز گذشته جمعی از فعالان اجتماعی بشرویه مراتب اعتراض خود را به فرمانداری ابلاغ کرده و خواستار تسریع در تعیین تکلیف و احقاق حق بشرویه شده و همچنین خواستار جمع آوری تابلوی جدید شده اند که نام بشرویه از روی آن حذف شده است.
"مهدی حمامی " در گفتگو با خبرنگار پیام بشرویهبا اعلام این خبر بیان کرد:مردم شریف بشرویه همواره با رعایت کامل قانون، و در مسیر قانونی از حقوق خود دفاع می کنند و مسئولان نیز باید همپای مردم از حقوق خواسته شده دفاع کنند.
این فعال اجتماعی گفت: بارها مراتب اعتراض خود را از وضعیت سه راهی بشرویه و تغییر نادرست تابلو آن اعلام کرده ایم و همچنان پای خواسته خود محکم ایستاده ایم.
وی افزود: روز گذشته مجددا به فرمانداری شهرستان رفته و درخواست خود را اعلام کرده ایم که منتظر پاسخ از سوی استانداری هستیم.
حمامی با تاکید بر اینکه مسئولان به جد پیگیر حق بشرویه باشند گفت: مردم بشرویه هیچ گاه از حقوق خود کوتاه نخواهد آمد، مسئولان شهرستان و استان هم باید با جدیت پیگیر این امر مهم باشند و هر چه سریعتر تابلوی جعلی اورژانسی که نام سه راهی بشرویه از آن حذف شده را جمع کنند.
نویسنده : admin | تاریخ : شنبه 16 مرداد 1395 |
موضوعات : بسیج , جنگ نرم , اخبار , اخبار متفرقه , خبر های داغ , شهرستان بشرویه , اخبار , |
برچسب ها : اعتراض اهالی همیشه در صحنه شهرستان بشرویه به تابلوی سه راهی اورژانس و هلال اهمر هم اکنون در طبقه دوم سالن کنفر , |